Case din lemn, constructii, vile, cabane Wooden constructions, houses, lodges Costruzioni in legno, case, baite, prodotti in legno stratificato Constructions en bois, maisons, chalets Construcción de madera, casas, chalet Bauarbeiten aus Holz, Häuser, Hütten, Produkte aus schichtigen Holz Faépímények, házak, menedék helyek
Faépímények, házak, menedék helyek
SC MARITRANS SRL egy olyan cég amelynek a tevékenysége faházak, menédekházak épitésére alapozik.

Ha szükségük van egy faházra, menedékházra, manszárdra, fából készült kerti bútorokra akkor jó helyre került. Megkapta a megoldást: SC MARITRANS SRL épít számára faházakat tömör fából lakóhelyként és vakációzásra is.

SC MARITRANS SRL 2002 - ben alapították meg, majd 2003-tól a fő aktivitása a fábol épitett házak és fábol épített menedékházak.

A cég vezetői olyan befektetési programot készítettek, a phare 2001 program, ami keretén belül gazdasági és szociális kohézio-segitség a kisebb és közepes vállalatok segítségére. Ez a projekt keréten belül beszereztek külömböző gépeket és felszereléseket egy új és modern tehnológiai modell elérésére a fa megmunkálás területén.

Jelenleg a cég képes létrehozni minden féle falemezekből és tömör fából előállított termékeket egy felső fokú minőséggel. 2200 négyzetméter nagyságú területen folynak a munkálatok és a cég megszertené növelni még 650 négyzetméterrel a tevékenységi területet. A cég rendelkezik 4 faszáritó berendezéssel ami garantálja a fa minőségét.

Köszönhetően a cég komolyságának, gyorsaságának, minőségének, a cég kiterjedt Európai szintre és exportál: Spanyol országba, Svájcba, Olasz országba és Francia országba. A kozel jövőbe szerténenek tovább terjeszkedni más piacgazdaságokba is.
Colectivul s.c. MARITRANS s.r.l.

Főmenedzser : ing Liviu Pop
Director tehnic : Sing Ioan Pop
Director comercial : Sorina Pop
Director economic : Viorel Moga
Titkárnő : Mirela Muresan


Első lap : Rólunk : Technikai részletek : Árak : Előnyök : Újdonságok : Kapcsolatok : Fatermékek : Site térkép
© 2006 S.C. Maritrans S.R.L. : Toate drepturile rezervate : Web design si optimizare web Design 19