Case din lemn, constructii, vile, cabane Wooden houses, constructions, villas, lodges Case in legno, costruzioni, ville, baite Maisons en bois, constructions, villas, chalets Casas de madera, construcciones, villas, chalet Holzhäuser, Bauarbeiten, Villen, Holzhütten Faházak, épitkezések, villék, menedékházak
Faházak, épitkezések, villék, menedékházak
Fatermékek, faházak, belsö dolgok

Ha szükseguk van faházra, menedékházra, manszárdokra, udvari bútorokra akkor oda ért ahova akart. Akkor jo helyre jott. Megkaptuk a megoldást: S.C. MARITRANS S.R.L. Épít számodra faházakat, lakóhelyként és vakációzásra is alkalmasak.
Miért fa?
Kényelem vagy hogy felemeljed az élet minőségét és visszatérjél a természetességhez, ezek a dolgok vonzzák az olyan embereket akik egy nyugodt kellemes és egészséges életet akarnak élni.

Mind több és több ember találja meg a választ a fában.

A fa az epitkezésben használt termékek közül az egyedüli természetes anyag.

A faház egy olyan ház ami szellőzik. A fa beszívja és kiengedi a nedvességet, ezáltal szabályozza a szobában lévő nedvességet, megelőzi a lélegzési zavarokat, a nedvességszabályozással, átszuri a levegőt és tisztítja is ezáltal. A természetes bioelektronikus mezője a fának felossza az egyensúlyérzetet az emberi testben.

Szerződtetés és szállítás
A Maritrans cég épít faházakat az országban és az országon kívül megkezdett szerződés megkezdése 60-120 nap.

Szerelés és utolsó simitások 15-45 munkanap attól függóen hogy milyen bonyolult a munka.
A 3-5 emberig a munkaadó kötelezettsége az hogy ellássa a munkásokat. A szerszámok üzemeltetésére a munkaadó elektromos áramot kell biztositson a munka befejezéséig.

A ház szállitása és a munkások szállitása az a munkavállalójél.
Az átadás az a szerződésnek megfelelően kell zajlodjon. A házak épitese az előző házak mintája után az ár 200-500euro/négyzetméter a lakható terület.

Számitsd ki az árat !


Első lap : Rólunk : Technikai részletek : Árak : Előnyök : Újdonságok : Kapcsolatok : Fatermékek : Site térkép
© 2006 S.C. Maritrans S.R.L. : Toate drepturile rezervate : Web design si optimizare web Design 19