Constructii din lemn

Ai nevoie de o casa de lemn?

Ai nevoie de o cabana?

Vezi portofoliul nostru

De ce lemn?

Confortabilitatea, dorinta de a ridica calitatea vietii si reintoarcerea la naturalete reprezinta preocupari importante pentru cei care doresc un trai unifamilial decent si sanatos.

Din ce in ce mai multi oameni gasesc un raspuns la aceste tendinte case de lemn.

Lemnul este, dintre toate materialele de constructii, unicul natural.

Casa din lemn este o casa care respira. Lemnul absoarbe si emana umiditate regularizand astfel mediul ambiental interior contribuie la evitarea durerilor reumatice si probleme respiratorii, prin a stabiliza umiditatea, a filtra si purifica aerul. Campul bioelectric natural al lemnului proportioneaza in plus starea de echilibru in corpul uman.

Despre noi?

SC MARITRANS SRL a fost infiintata in anul 2002 iar incepand din anul 2003 are ca activitate principala constructia caselor si cabanelor din lemn.

Conducerea firmei a realizat un proiect de investitii in cadrul programului phare 2001 - coeziunea economica si sociala - asistenta pentru intreprinderi mici si mijlocii. In cadrul acestui proiect s-a achizitionat utilaje si echipamente pentru realizarea unei linii tehnologice moderne in domeniul prelucrarii lemnului.

La momentul actual firma are capacitatea de a realiza diverse produse din lemn stratificat si lemn masiv la un nivel superior de calitate.suprafata de productie existenta este de 2200 mp si are in derulare o marire a acesteia cu peste 650 mp.societatea are in dotare 4 uscatoare automatizate, care garanteaza uscarea lemnului.

Datorita seriozitatii in derularea contractelor si a calitatii lucrarilor s-a reusit exportul caselor de lemn in Italia, Spania, Elvetia si Franta, cu perspective de a se extinde si pe alte piete.

Ai un proiect de realizat?

Hai sa discutam despre proiectul tau.

Cum te putem ajuta